Taksitle Tromox UKKO S Moped Elektirkli

Senetli Motor Moped Elektrikli 

 

2,46610,503

Açıklama

60 Ay Taksitle Ukko S Moped Elektirikli

Senetle Tromox motor modellerimiz arasında yer alan Ukko S motor modelimiz sitemizde satışa sunulmuştur. Benzersiz ve teknolojik tasarımı sayesinde 2022 İF tasarım ödülü alan modelimiz gençlik mavisi, uzay grisi, tango portakal ve şövalye siyahi renkleri ile satışa sunulmuştur. %100 elektrikli olan modelimiz hem kullanıcı hem de doğa dostu olarak işlev görmektedir.

Senetle Tromox motor modelimiz alüminyum alaşımlı beşik çerçeve ile dizayn edilerek motor severlerin dikkatini çekmiştir. Yüksek performanslı ortadan tahrikli motor gücü ile hız tutkunlarını benimseyen modelimiz mükemmel tırmanma açısı sayesinde de göz alıcı durmaktadır. Tek şarj batarya ile 160 km gidebilen modelimiz de 5,5 İnç lef ekran sistemi ve 1080 P gösterge paneli bulunmaktadır.

Senetle Tromox motor modelimize siz de sahip olmak isteyenlerdenseniz hemen sitemiz üzerinden beğendiğiniz model adına hızlı bir şekilde başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Diğer pek çok mağazaya nazaran sorunsuz bir alışveriş imkânı sunan firmamız aynı zamanda kredi kartsız kefilsiz senetli motor alabilmenizi de desteklemekte ve alışveriş esnasında peşinatta talep etmemektedir.

Bunun yanı sıra firmamız hemen her müşterimizin rahat bir süreç geçirmesini istediğinden dolayı 5 farklı ödeme planı oluşturarak herkesin dilediği taksit türü ile alışveriş yapabilmesine olanak sunmaktadır. Senetle Tromox motor modelimizi isterseniz 12 ay taksitle, 24 ay taksitle, 36 ay taksitle, 48 ay taksitle ve isterseniz de 60 ay taksitle motor olarak satın alabilir ve sorunsuz bir alışveriş süreci geçirerek hayallerinizde ki vasıtaya hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Ek bilgi

Taksit Seçin

, , , ,

Marka

Tromox Motor

Başa dön