Elden Taksitle Kanuni Süper Soco TC Max Elektrikli

Marka:

Kategori:

Peşinatsız Elden Ödemeli Kanuni Elektrikli

1,9728,400

Açıklama

Senetli Kanuni Süper Soco TC Max Elektrikli

Taksitli motor modellerimiz arasında en sık tercih edilen elektrikli motor modelimiz Kanuni marka Süper Soco TC Max modelimizdir. %100 elektrikli yapısı ile doğa dostu motor severlerin gözdesi olan ürünümüz kolay sürüş imkânı ile her yaştan kişinin rahatlıkla kullanabilmesine imkân sağlamaktadır. 3900 Watt motor gücüne sahip ürünümüz 95 km hız yapabilirken 92 km menzil görüşü yakalamanıza destek olmaktadır. Dinamik LED farları şasiye sabitli elektrikli motoru ile mükemmel bir denge kurarak rahatlıkla yol kat edebilmenizi sağlamaktadır.

Taşınabilir lityum iyon bataryası ile tek şarj da 8 saat yolculuk yapabilme imkânını sunan ürünümüz taşınabilir batarya özelliği ile dilediğiniz her yerde kolay şarj edebilme olanağını kullanıcılarına sunmaktadır.  Cafe Race tarzı gösterge paneli ile modern ve Retro görüntüsü tüm motor severlerin gözdesi olmasına yardımcı olmaktadır.

Taksitli motor modeli olan bu ürünümüz ayrıca akıllı kontrol sistemi sayesinde arızaya geçmeden sizleri bilgilendirmekte ve olumsuz durumlarla karşı karşıya kalmanızı engellemektedir. Ön ve arka disk fren özelliği ile kısa mesafede ani duruş olanağını da kullanıcılarına sunmaktadır. Konforlu sele yapısı, LED arka ışıklandırması da trafikte güvenle konforlu bir sürüş yakalamanıza yardımcı olmaktadır.

Senetlimotor.com sitesi olarak tüm taksitli motor alışverişlerinde müşterilerimize kolaylıklar sağlamakta ve sorunsuz bir şekilde taksit ödemesi gerçekleştirmelerini sağlamaktayız. 60 aya varan taksit imkânı ile motor alma şansını sunan nadir firmalar arasında yer almaktayız. Üstelik çeşitli taksit seçeneklerimiz ile her ailenin bütçesine göre seçim yapabilmesini de sağlamaktayız.

Diğer firmalara nazaran taksitli motor satışlarımızda peşinat talebinde de bulunmamaktayız. Ayrıca kredi kartsız kefilsiz motor alabilmenize de destek olan firmamız diğer firmalara nazaran tüm opsiyonları müşterilerine sunmaktadır. Sizler de taksitli motor başvurusunda bulunmak istiyor iseniz hemen sitemiz üzerinden dilediğiniz model adına başvuruda bulunabilir taksit tutarını tercih ederek gerekli evrakları sisteme yükleyebilirsiniz.

İncelenen evraklar sonucunda taksitli motor alabilmenize onay çıkarsa hemen sizlerden randevu talep edilerek Türkiye’nin neresinde olursanız olun motorunuz bizzat elden sizlere teslim edilecektir. Sizler de peşinat ödemediğiniz motorunuzu hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Ek bilgi

Taksit Seçin

, , , ,

Marka

Kanuni

Kanuni Motor & Motosiklet Modelleri Elden Senetli 60 Ay Taksitle Online Satışta. Senetle Kanuni Motosiklet Fiyatları İçin Sayfamızı İnceleyin.
Başa dön