Elden Taksitle Scooter Yuki Motor Picasso 50

Marka:

Kredi Kartsız Senetle  Yuki Motor
Picasso 50

 

 

 

5852,492

Açıklama

Peşinatsız Senetle Yuki Motor Picasso 50

Benzinli scooter Picasso 50 motor modelimiz YUKİ markası farkı ile sizlerle buluşmaktadır. Tek silindirli 4 zamanlı motor tipine sahip olan ürünümüz B sınıfı ehliyet ile kolaylıkla kullanılabilmektedir. Motorlu taşıtlar vergisinden ve trafik sigortasından muaf tutulan modelimiz birçok motor severin özenle tercih ettiği ekonomik modellerimiz arasında yer almaktadır. Analog gösterge paneli sayesinde trafikte rahatlıkla gözlem yapabilmenize yardımcı olan modelimiz aynı zamanda çantalı yapısı sayesinde de dilediğiniz ürünü yanınızda taşımanıza yardımcı olmaktadır.

Benzinli scooter Picasso 50 motor modelimizi ister kişisel seyahatleriniz için isterseniz ticari işlemleriniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. 45 km hıza ulaşabilen modelimiz otomatik vites olarak dizayn edilmiştir. El ayak marşı ile kolaylıkla çalışabilen ürünümüz her yaştan motor sever için oldukça kolay bulunmakta ve kullanımına hızla adapte olunmaktadır. Kampana disk fren sistemi ile donatılan modelimiz trafikte ani durumlar karşısında daha korunaklı bir şekilde durabilmenize imkân sağlamaktadır

Benzinli scooter Picasso 50 motor modelimiz kırmızı, siyah ve beyaz renkleri ile satışa sunulmuştur. Dilediğiniz renk modeli ile satın alabileceğiniz motorumuz klasik scooter modelleri ile tasarlanmıştır. Şık ve can alıcı renkleri ile satışa sunulan ürünümüze oldukça kolay ödeme seçenekleri ile üstelik peşinat ödemeden sahip olabilirsiniz.

Senetlimotor.com sitesi olarak birçok firmaya nazaran özellikle müşteri kolaylığını ön plana çıkartarak eski usul alışveriş sayılan senetle satış sistemini müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Üstelik diğer firmaların aksine kredi kartsız kefilsiz senetle motor satışı gerçekleştiren firmamız bunlarla da sınırlı kalmayarak çeşitli taksit seçenekleri ile herkesin bütçesine hitap etmeyi başarmıştır.

Benzinli scooter Picasso 50 motorumuza siz de kolay bir şekilde sahip olmak isteyenlerden iseniz senetli motor başvurusunda bulunarak hemen gerekli evrakları sisteme online bir şekilde yükleyebilirsiniz. Sizlerden firma olarak sadece ikametgâh ve banka kredi puan durumunuz gibi basit evraklar talep ederek alışveriş yapabilmenize imkânlar sunmaktayız. Ön başvuru işleminden sonra yetkili personellerimiz benzinli scooter Picasso 50 motor modeline ya da başvurduğunuz diğer modellere uygunluk şartlarınızı kontrol ederek sizlere hızlı bir şekilde olumlu ya da olumsuz dönüş yapmaktadır.

 

 

 

Ek bilgi

Taksit Seçin

, , , ,

Marka

Yuki Motor

Siz de senetle Yuki motosiklet almak istiyorsanız hemen sitemiz üzerinden başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz.
Başa dön